<

Seuraavassa taulukossa on yhteenveto kypsennysajosta. Kypsennysajat riippuvat mm. uunin sisälämpötilasta, lisättävän veden määrästä sekä ulkoilman lämpötilasta.

 Tuote: Tuotteen paino:    Kypsennysaika:
 Grillimakkara  ~30 min
 Sianliha:
 Sisäfilee  ~0,5 kg  ~1-1,5 tuntia
 Ulkofilee, kare  ~2-3 kg  ~2-2,5 tuntia
 Kaulaliha  ~3 kg  ~4-5 tuntia
 Sianlapa (luulla, nahalla)  ~4 kg  ~7-9 tuntia
 Takaosa luulla (ns. kinkkupala)  ~7 kg  ~7-9 tuntia
 Pekoni (kokonainen pala)  ~3-4 kg  ~3-6 tuntia
 Kylkiluu  ~1-1,5 kg  ~2,5-3,5 tuntia
 Kulinaarinen kylkiluu  1,5-2 kg  ~3-4 tuntia
 Takimmainen koipi  1,2 kg  ~4-5 tuntia
 Kokonainen sian ruho  ~20-40 kg  ~8-14 tuntia
 Vasikkaliha:
 Kokonainen vasikan ruho  ~50 kg  ~12 tuntia
 Naudanliha:
 Sisäfilee  ~1,5-2,5 kg  ~1-1,5 tuntia
 Ulkofilee  ~3 kg  ~2-2,5 tuntia
 Kylkipaisti  ~3 kg  ~2,5 tuntia
 Takaosa ristiluunpala (luuton)  ~2 kg  ~ 2,5-3 tuntia
 Takaosa sisäpala (luuton)  ~3-4 kg  ~3-3.5 tuntia
 Lampaanliha:
 Satula, kare ja kylkiluu  ~1 kg  ~1-2 tuntia
 Lampaanlapa luulla  ~2 kg  ~2,5-3,5 tuntia
 Takaosa luulla (ns. takareisi)  ~3-4 kg  ~3-5 tuntia
 Linnunliha:
 Kokonainen broileri  ~1-1,5 kg  ~2-3 tuntia
 Broilerin koipi, reisi  ~0,3 kg  ~2,5 tuntia
 Broilerin siivet  ~0,1 kg  ~1,5 tuntia
 Broilerin koipireisi  ~0,5 kg  ~2, 5-3 tuntia
 Kalkkunan siipi  ~0,3 kg  ~2-2,5 tuntia
 Kala:
 Kokonainen taimen, lohi  ~1,5-4 kg  ~1,5-2 tuntia
 Taimenen filee, lohifilee (foliopohjalla)  ~1,5-2 kg  ~30-45 min
 Kampela  ~0,2-0,3 kg  ~20-30 min
 Lahna  ~1-2,5 kg  ~20-40 min
 Ahven  ~0,2-0,5 kg  ~20-30 min
 Ankerias  ~1-1,5 kg  ~20-30 min
 Vimpa  ~0,3-0,6 kg  ~20-30 min
 Karppi  ~1-3 kg  ~30-45 min
GrillSymbol Products